О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#7 от 26.03.2019

Передовица

Беріть участь у Днях кар’єри! статья с фото
Новий проект «Дні кар’єри в НТУ «ХПІ» розпочався зустріччю студентів навчально-наукового інституту хімічних технологій та інженерії з роботодавцями.
Новий ІТ центр статья с фото
У нашому університеті продовжується втілення концепції дуальної освіти. У галузі ІТ технологій цьому сприятиме створений на базі кафедри комп’ютерної математики та аналізу даних Центр проектного навчання студентів ІТ спеціальностей.

Студенческая жизнь

Студмістечко ХПІ: затишок і комфорт студентської оселі
[Ігор Гаєвий]
Зараз у гуртожитках нашого студмістечка мешкає 4500 студентів-політехніків, у тому числі 670 – іноземців.
Завітаємо до переможців! статья с фото
[Владислав Прийменко, студент гр. 2. БЭМ-201.8]
За підсумками конкурсу гуртожитків, який кожного року проводиться у нашому університеті, у трійку переможців увійшли гуртожитки: №12 та №7 (р-н Олексіївки), № 2 (р-н Салтівки). Мешканці гуртожитків отримали подарунки та призи від керівництва університету і профспілкової організації студентів НТУ «ХПІ». Оцінювалися найакуратніші (найкраща кімната в гуртожитку), активні та спортивні студенти.

Спорт

Они покорили Париж! статья с фото
[Игорь Гаевой]
Первокурсники Екатерина Жорова (БЭМ8028б) и Дмитрий Павлов (МИТ203.8) – национальные чемпионы мира турнира WDCAL WORLD OPEN CHAMPIONSHIP по спортивным бальным танцам, который состоялся в прошлом году в Париже. В 2018-м ребята участвовали и в чемпионате Украины, а еще ранее – в соревнованиях SLOVAK OPEN CHAMPIONSHIP 2014.

Культура и отдых

Дорогой ДРУГ!!! статья с фото
4 апреля в 17.30 ДС празднует Днюху!
Зустрічали весну статья с фото
Масляну відзначали в нашому університеті 6 березня! На великій перерві студенти ласували 2 тис. млинців та оладків з медом, сметаною і повидлом і пили гарячий солодкий чай.
страницы: 1, 2, 3

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет