О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Студмістечко ХПІ: затишок і комфорт студентської оселі


[Ігор Гаєвий]
#7 от 26.03.2019

Зараз у гуртожитках нашого студмістечка мешкає 4500 студентів-політехніків, у тому числі 670 – іноземців.

«Поселення у гуртожитки у цьому навчальному році пройшло успішно у заплано-ваний термін, всім студентам вистачило місця, – розповідає заступник директора студміс-течка Володимир Олександрович Слободчук. – Це результат злагодженої праці дирекції студмістечка, заступників директорів інститутів та заступників деканів з виховної роботи, завідувачів гуртожитків, комендантів та студентських рад. Влітку ми доклали максимум зусиль, щоб підготувати гуртожитки до заселення. Наприклад, налагодили роботу елект-ричних мереж у всіх студентських домівках, зробили косметичний ремонт у кімнатах та у місцях загального користування. Відремонтували у гуртожитках №15 душову, централь-ний вхід, аварійний вихід; у №4 – 5-й поверх, коридор з житловими кімнатами, 2 клітко-вих сходів, на 1 поверсі – коридор та кабінет зав. гуртожитком; №1 (секція 1) на 5 поверсі – коридор та місця загального користування, замінили газові плити на кухні, (секції 6–9) – 3 туалети, замінили 20 мийок у вмивальних кімнатах; №10 – душові кімнати; №11 – на 2 поверсі туалет, вмивальник, частину коридору. Провели частковий ремонт даху в гурто-житках №9, 12, 14. Зараз плануємо привести до ладу душові у «Гіганті» (1–5 секції) та за-мінити електропроводку у гуртожитку № 5. Всі ці ремонтні роботи проведені з залучен-ням підрядних організацій та ремонтної групи нашого університету. Ми дуже вдячні за допомогу та підтримку ректору професору Є. І. Соколу, ректорату та спеціальним служ-бам, які підпорядковані проректору М. І. Гасанову.

Хочеться відзначити якісну допомогу студрад гуртожитків № 7, 2 та 12. Зазначу, що голів студентських рад та їх актив обирають самі студенти, голосуючи за того чи ін-шого кандидата. Я бажаю всім політехнікам затишку і комфорту у власних домівках!»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет