О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Новий ІТ центр


#7 от 26.03.2019

У нашому університеті продовжується втілення концепції дуальної освіти. У галузі ІТ технологій цьому сприятиме створений на базі кафедри комп’ютерної математики та аналізу даних Центр проектного навчання студентів ІТ спеціальностей. Підтримала створення Центру крупніша в Україні ІТ компанія NIX у рамках реалізації проекту зі створення інноваційних освітніх програм для кількох спеціальностей. У Центрі є дві мультимедійні аудиторії, оснащені електронними дошками, і робочі кімнати для викладачів, а також для проектної роботи студентів.

Президент компанії NIX Ігор Брагінський та завідувач кафедри комп’ютерної математики та аналізу даних професор Л. М. Любчик повідомили, що у співпраці розробили нову систему навчальних планів, щоб створити спільну Інноваційну освітню програму, яка в першу чергу буде втілюватися на спеціальностях «Прикладна математика» та «Комп’ютерні науки» з метою реалізації концепції дуальної освіти.

Ректор НТУ «ХПІ» Є. І. Сокол відзначив, що «розвиток усього університету залежить від кожної кафедри. Чим кафедра сильніша, креативніша, чим краща підготовка спеціалістів, тим кращим буде університет. Для нас дуже важливо, щоб роботодавці були задоволені нашими випускниками».

Фото Валерія Таємницького

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет