О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Зустрічали весну


#7 от 26.03.2019

Масляну відзначали в нашому університеті 6 березня! На великій перерві студенти ласували 2 тис. млинців та оладків з медом, сметаною і повидлом і пили гарячий солодкий чай. Ці ласощі їм приготували співробітники комбінату громадського харчування «Славутич» ХПІ.

Студентів та викладачів привітав ректор НТУ «ХПІ» професор Є. І. Сокол. Серед присутніх були також проректори, директори інститутів та декани факультетів.

А яке ж свято без пісень та сміху? Все це і було на нашій Масляній. Політехніків розважали колективи Палацу студентів нашого університету – Народний ансамбль народного танцю «Україна», команда КВК «Іспанський сором» (МІТ, 1 курс), учасниця хіт-театру «Мій проект» Світлана Горбенко.

Усі бажаючі могли взяти участь у конкурсах та розіграшах і отримати призи від профкому студентів НТУ «ХПІ».

Вже другий рік у нас проходить це яскраве свято, яке організовують ректорат, ініціатор заходу проректор М. І. Гасанов та профком студентів, вже вдруге під дзвінкий сміх майбутніх інженерів ми спалюємо опудало зими з надією на позитивний весняний настрій, тепло та любов. Сподіваємося, що так буде і надалі!

Фото Ігоря Гаєвого.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет