О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Беріть участь у Днях кар’єри!


#7 от 26.03.2019

Новий проект «Дні кар’єри в НТУ «ХПІ» розпочався зустріччю студентів навчально-наукового інституту хімічних технологій та інженерії з роботодавцями. У ній взяли участь представники таких компаній та організацій: ВАТ «Укргазвидобуток» (філія ДПУ «Шебелінкагазвидобуток»), Український НДІ газу, ТОВ «Фармацевтична компанія «Здоров’я», ТОВ «Слобожанський миловар», ПАТ «Колос» (Glencore), ТОВ «Васищівський завод рослинних олій», Український НДІ вогнетривів ім. Бережного, ТОВ «Малинівський склозавод», ВАТ «Харківський плитковий завод», Державний НДПІ основної хімії та ін. Це був перший із циклу заходів, що відбудуться протягом березня – червня в усіх інститутах та факультетах університету.

З 18 березня розпочалися Дні кар’єри в навчально-науковому інституті енергетики, електроніки та електромеханіки. Сьогодні ми публікуємо графік заходів у інших інститутах та факультетах НТУ «ХПІ».

18–31 березня – Дні кар’єри в навчально-науковому інституті енергетики, електроніки та електромеханіки.
1–14 квітня – Дні кар’єри в навчально-науковому інституті механічної інженерії і транспорту.
22–28 квітня – Дні кар’єри в навчально-науковому інженерно-фізичному інституті.
6–12 травня – Дні кар’єри в навчально-науковому інституті економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу.
13–19 травня – Дні кар’єри на факультеті міжнародної освіти.
20–26 травня – Дні кар’єри на факультеті соціально-гуманітарних технологій.
27–31 травня – Дні кар’єри на факультеті комп’ютерних наук і програмної інженерії.
3–8 червня – Дні кар’єри на факультеті комп’ютерних та інформаційних технологій.

У планах навчально-наукового інституту енергетики, електроніки та електромеханіки та навчально-наукового інституту механічної інженерії і транспорту провести зустрічі з роботодавцями на кожній кафедрі. Понад 100 підприємств дали згоду про участь у Днях кар’єри.

Інформація про місце проведення та час буде надана на сайтах інститутів та кафедр.

Більш детально про те, як будуть проходити Дні кар’єри в інших інститутах та на факультетах, читайте у наступних номерах газети.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет