О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#7 от 27.04.2021

Передовица

ХПІ – лідер з підготовки інженерних кадрів
Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» – в ТОП українських вищих навчальних закладів за якістю підготовки інженерних кадрів.
Навчайся в Україні статья с фото
З 29 березня по 2 квітня у Республіці Таджикистан пройшов освітній форум «Навчайся в Україні», організатором якого став Український державний центр міжнародної освіти Міністерства освіти і науки.

Наука

Засновано в НТУ «ХПІ» статья с фото
[Професор Євген Островерх]
Ця книга – вибрані праці 2-ї Грабченківської міжнародної конференції «Передові виробничі процеси» (Interpartner–2020), яка відбулася 8–11 вересня 2020 року в Одесі, Україна.

Студенческая жизнь

StudHeads в период карантина статья с фото
[Владислав Назаренко]
На вопросы «Политехника» отвечает и. о. главы студенческого совета «StudHeads» Диана Бирюкова (И-319с).

История НТУ "ХПИ"

До 70-річчя кафедри іноземних мов статья с фото
[Сергій Гармаш, старший викладач кафедри іноземних мов НТУ «ХПІ»]
Багато різних подій відбулося за часи існування кафедри іноземних мов, яку було засновано у 1950 році з ініціативи доктора фізико-математичних наук А. П. Рогінського. У різних країнах світу працювали її викладачі, різноманітними ініціативними заходами кафедри може пишатися університет, але хочеться розповісти про дійсний скарб кафедри – про людей, які своїм життєвим шляхом, своїми здобутками та вчинками збагачують наше життя. В різні роки на кафедрі працювали видатні педагоги: М. І. Акімова, А. Г. Бєла, Г. О. Валіна, Т. К. Вєртишева, Р. Г. Єлісєєва, Д. П. Саліонович, В. Д. Берловська.
Художники ХПІ: Микола Уваров статья с фото
[Ілля Кристал, студент 4 курсу групи І-67 (АП).]
Серед українських художників, чия творчість пов’язана із харківським Політехом, не можна не відзначити Миколу Митрофановича Уварова (1861–1942 рр.). Він народився в Богодухові в рік відміни кріпацтва, помер від голоду під час Другої світової війни в Харкові.

Олимпиады и конкурсы

Оптимізація ідентифікації вантажу статья с фото
[Владислав Назаренко]
Стартап «Оптимізація ідентифікації вантажу на складі за допомогою RFID технології» – один із переможців третього сезону освітньо-стипендіальної програми CIG R&D Lab.
страницы: 1, 2, 3

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет