О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#11-12 от 25.11.2020

Проблемы высшей школы

Велика рада університету статья с фото
[Леонід Товажнянський]
«Вчена рада визначає стратегію і перспективні напрями розвитку освітньої, наукової та інноваційної діяльності вищого навчального закладу», – відзначається в Законі України «Про вищу освіту». В колективі Харківського політехнічного традиційно сильними були в усі часи принципи демократії, і Вчена рада є однією з важливих структур, яка забезпечує автономію і розвиток демократії в університеті.

Наука

Мета – національна безпека статья с фото
[Професор Микола Сахненко]
Національна безпека будь-якої країни визначається станом розвитку таких складових, як енергетика, екологія і економіка (Е-Е-Е). Науковці НТУ «ХПІ» роблять свій внесок у розбудову країни, у цій справі ефективним є поєднання зусиль окремих колективів у розв’язанні нагальних проблем сьогодення.

Студенческая жизнь

17 листопада – Міжнародний день студента
Відзначення кращих

Олимпиады и конкурсы

Вітаємо переможців!
[Світлана Марценюк]
У Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей 2019/2020 навчального року взяли участь 178 студентів нашого університету. За підсумками II туру переможцями стали 62 студенти Харківського політехнічного.
Результат – «відмінно»! статья с фото
Науковими дослідженнями на кафедрі «Безпека праці та навколишнього середовища» Микола Дейнега (МІТ-616м) зацікавився ще на 1 курсі. Кожного року він брав активну участь у Міжнародній науково-методичній конференції «Безпека людини в сучасних умовах» та Міжнародній науково-практичній конференції MicroCAD, у матеріалах яких опубліковані 8 тез його доповідей.
Завдання CIG – зробити свій внесок у створення нового технологічного світу статья с фото
[Руслан Кривобок]
Нові стартапи-переможці
Для розвитку нафто- та газовидобува статья с фото
[Марина Абрамчук]
Інтернаціональний конкурс ідей
страницы: 1, 2, 3, 4, 5

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет