О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Результат – «відмінно»!


#11-12 от 25.11.2020

Науковими дослідженнями на кафедрі «Безпека праці та навколишнього середовища» Микола Дейнега (МІТ-616м) зацікавився ще на 1 курсі. Кожного року він брав активну участь у Міжнародній науково-методичній конференції «Безпека людини в сучасних умовах» та Міжнародній науково-практичній конференції MicroCAD, у матеріалах яких опубліковані 8 тез його доповідей.

У 2016/2017 навчальному році Микола став призером ΙΙ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Цивільний захист», а незабаром отримав Диплом за ΙΙΙ місце в групі ЗВО за спеціальністю «Охорона праці» у ΙΙ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни «Цивільний захист». Микола Дейнега був учасником Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2016/2017 навчального року з галузі науки «Прикладна геометрія, інженерна графіка та ергономіка», де зайняв ΙΙ місце за роботу «Дослідження ефективності енергопоглинаючого сидіння водія».

Цього року наукова робота Миколи Дейнеги «Радіаційний захист як одне із завдань Цивільного захисту України», яку він виконав під керівництвом доцента І. В. Гуренко, посіла І місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за галуззю знань «Цивільний захист».

«Протягом чотирьох років навчання на кафедрі «Безпека праці та навколишнього середовища» Микола Дейнега успішно поєднував навчання та наукову діяльність, – говорить Ірина Вікторівна. – В червні цього року він на «відмінно» захистив свою бакалаврську роботу. Тому бажаємо Миколі подальших успіхів у науковій та освітній діяльності і ще більших досягнень у житті!»

Кафедра «БП та НС».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет