О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#19 от 26.10.2016

Передовица

Вітаємо нового лауреата Державної премії України! статья с фото
Доктору технічних наук, завідувачу кафедри автоматизованих електромеханічних систем НТУ «ХПІ», професору Володимиру Борисовичу Клепікову присуджено звання лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки 2015 року.
Готується оптимізація структури університету
У колективах кафедр і факультетів пройшло обговорення Проекту програми реструктуризації університету, що має бути здійснена згідно з положенням нового Закону «Про вищу освіту».
Шановні молоді вчені України!
Вітаємо всіх колег, які удостоєні почесних нагород для молодих учених Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України!
Вітаємо стипендіатів Кабінету Міністрів України!
10 жовтня 2016 року Комітет з Державних премій України в галузі науки і техніки затвердив оновлений список науковців, що отримують стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених. Серед них три представники НТУ «ХПІ».

История НТУ "ХПИ"

Увічнена пам’ять вченого-теплоенергетика статья с фото
11 жовтня на будівлі лабораторного корпусу з’явилася нова меморіальна дошка, що увічнила пам’ять одного з ветеранів Харківського політехнічного, тих, хто все своє життя пов’язали з нашим університетом і доклали величезних зусиль для його розвитку.
«Семковські молодіжні наукові читання» статья с фото
36-й науково-технічний семінар, що відбувся в жовтні, був присвячений пам’яті засновника харківської наукової школи фізики різання матеріалів, доктора технічних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, Героя Соціалістичної Праці, ректора ХПІ в 1945–1978 рр. Михайла Федоровича Семка.

Информационные технологии

Первый цикл тренингов по подготовке современных лидеров
[К. Яковенко, инженер кафедры]
Центр лидерства НТУ «ХПИ»
страницы: 1, 2

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет