О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#30 от 15.12.2006

Проблемы высшей школы

Нарада голів Рад директорів вищих навчальних закладів I–II рівнів акредитації
Нарада голів Рад директорів вищих навчальних закладів I–II рівнів акредитації відбудеться в НТУ «ХПІ» 19 грудня. Її проводить Міністерство освіти і науки України.
Верстатоінструментальний технікум НТУ «ХПІ» статья с фото
[І. Дідух, заступник директора з навчальної роботи]
Надати професійні знання і сформувати світогляд
Життя змістовне і цікаве статья с фото
У нашому навчальному закладі за минулі роки склалася цілісна концепція виховання сучасного спеціаліста, головна ідея якої в прилученні студентів до досягнень світової науки, культури, естетики, етики, у всебічному фізичному розвитку
Творчість і спорт
[А. Пантула, завідувач денного відділення]
А яка творча, талановита і кмітлива молодь нашого технікуму! Цікаво, із застосуванням вишуканої фантазії активістів студентського самоврядування (на чолі із заступником директора з виховної роботи Т.М. Бєловою) останнім часом пройшли всі загальнотехнікумівські традиційні свята і зустрічі: святкування Дня Перемоги, «Дебют першокурсників», концерт до Дня працівників освіти, День студента, посвячення в студенти і прощання – випускний бал.
І затишок гуртожитку
[Т. Кубанова, голова студентського профбюро]
У технікум приїздять для навчання студенти з усіх регіонів України. Для таких студентів другою домівкою на час навчання стає гуртожиток. Викладачі та співробітники докладають багато зусиль до створення сприятливих умов для проживання і організації побуту студентів.
Полтавський політехнічний коледж НТУ «ХПІ» статья с фото
[В. Рискін, директор коледжу]
На даний час Полтавський політехнічний коледж - один з найпрестижніших вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Полтавської області, у якому підтримується злагоджений і чітко відрегульований навчальний процес.

Конференции и выставки

Переяславская Рада и гармонизация украино-российских отношений на современном этапе статья с фото
Международная научно-практическая конференция «Переяславская рада и гармонизация украино-российских отношений на современном этапе» состоялась 18 декабря в нашем университете.
страницы: 1, 2

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет