О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

І затишок гуртожитку


[Т. Кубанова, голова студентського профбюро]
#30 от 15.12.2006

У технікум приїздять для навчання студенти з усіх регіонів України. Для таких студентів другою домівкою на час навчання стає гуртожиток. Викладачі та співробітники докладають багато зусиль до створення сприятливих умов для проживання і організації побуту студентів.

При гуртожитку активно діє Рада самоврядування. Головними питаннями, які вона вирішує, є захист інтересів студентів та забезпечення виконання ними своїх обов’язків, сприяння створенню відповідних умов для проживання та відпочинку, активна участь в організації дозвілля, контроль за економним споживанням енергоресурсів і дбайливим ставленням до майна.

Завдяки плідній праці і сумлінному виконанню своїх обов’язків завідувача Л.В. Щетковської, коменданта Н.П. Собко, а також усіх працівників гуртожитку підтримується належна дисципліна спільного проживання і охайність приміщень. Постійно проводяться конкурси на кращу кімнату, поверх.

У 2005 р. в огляді-конкурсі гуртожитків НТУ «ХПІ» гуртожиток № 12 зайняв друге місце.

Батьки знаходяться далеко. А хто ж може привітати студента, підказати йому вірне рішення, по-материнськи допомогти? Звичайно, це класні керівники та співробітники гуртожитку. Завжди студенти-гуртожитківці знайдуть затишок і пораду, не залишаться без їх уваги.

Для організації дозвілля і раціонального використання вільного часу студентів, які проживають у гуртожитку, запрошуються з лекціями фахівці з Центру молоді міста, психологи, юристи, фахівці медичного центру, соціальні педагоги.

Особливої уваги та соціального захисту з боку всього колективу потребують діти-сироти. Сьогодні у нас навчається 7 таких юнаків та дівчат, і тільки тісна і щоденна співпраця адміністрації, викладачів, класних керівників допоможе їм здобути професію, знайти своє місце в суспільстві і відбутися як особистість!

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет