О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#9-10 от 22.05.2018

Передовица

Перемога у серцях поколінь статья с фото
Квітучий травень... Для всіх нас це, перш за все, пам’ятний День Перемоги над нацизмом. Цій даті були і цього року присвячені знаменні зустрічі й події, що відбулися в нашому університеті.
Професор Мехмет Караджа – Почесний доктор НТУ «ХПІ» статья с фото
4 травня на засіданні Вченої ради нашого університету відбулося вручення диплома Почесного доктора НТУ «ХПІ» ректору Стамбульського технічного університету (İTÜ), професору Мехмету Караджа.
Дні науки в НТУ «ХПІ» статья с фото
[Сергій Радогуз, Сергій Петров]
На науковому фестивалі, який тривав два дні, вчені нашого університету представили гостям різноманітні заходи: майстер-класи, наукові експерименти і досліди. Усі бажаючі могли відвідати лекції на різні теми, які проходили у коворкінгах вишу.

Проблемы высшей школы

І. А. Зязюн – вчений, педагог, особистість статья с фото
[Олександр Романовський, Олександр Пономарьов]
У березні цього року міг би відсвяткувати свій вісімдесятирічний ювілей видатний український вчений-педагог і філософ, доктор філософських наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук Іван Андрійович Зязюн. На жаль, йому не судилося дожити до цієї дати, бо чотири роки тому він передчасно пішов з життя.

История НТУ "ХПИ"

Збережімо колективну пам’ять! статья с фото
[Анна Бистріченко, директор Музею історії НТУ «ХПІ».]
18 травня – Міжнародний день музеїв

Олимпиады и конкурсы

Студенти кафедри електричних машин перемагають на землі і під землею, на морі і в повітрі статья с фото
[Андрій Маслєнніков]
Студенти кафедри «Електричні машини» в березні – квітні цього року традиційно брали участь у II турі Всеукраїнських студентських змагань і у підсумку вибороли значну кількість нагород у олімпіаді та п’ятьох конкурсах наукових робіт. Цим вони перевершили сумарні показники у порівнянні з усіма попередніми роками.

Трудоустройство

Наших магистров ждут предприятия статья с фото
[Михаил Рыщенко, Елена Гущина]
Презентация выпускников – 2018 состоялась на кафедре технологии керамики, огнеупоров, стекла и эмалей НТУ «ХПИ». В ней приняли участие 17 студентов, которым в декабре этого года будет присвоена квалификация «Магистр химических технологий и инженерии» по специализации «Химические технологии тугоплавких неметаллических и силикатных материалов», преподаватели, а также представители 13 ведущих предприятий Украины.
страницы: 1, 2, 3, 4

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет