О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#12-13 от 14.06.2017

Передовица

Дипломи і відзнаки
Почесними грамотами Харківської обласної державної адміністрації за високі досягнення в організації наукової діяльності, отримання вагомих результатів при виконанні науково-дослідних робіт та в зв’язку з Днем науки нагороджені:
НТУ «ХПІ» у п’ятірці кращих вузів України статья с фото
Рейтинг вищих навчальних закладів «ТОП-200 Україна» визначається щорічно з 2006 року. Наш університет вже другий рік поспіль посідає в ньому 2 місце серед харківських вишів і 4 – в Україні.
СтудАльянс: новий актив обрано статья с фото
[Фото І. Гаєвого]
Політех обирав студентське самоврядування. До урн для таємного голосування підходили студенти, отримували бюлетені і уважно їх вивчали.
День науки: перемоги і нагороди статья с фото
На засіданні Вченої ради університету 2 червня ректор НТУ «ХПІ», професор Є. І. Сокол та голова Вченої ради, професор Л. Л. Товажнянський вручили нагороди, яких удостоєні вчені, викладачі, співробітники і студенти НТУ «ХПІ» на честь Дня науки України, що відзначався 20 травня.
У Вченій раді
Засідання Вченої ради університету 2 червня розпочалося, за традицією, із вручення атестатів, грамот та дипломів співробітникам університету.

Студенческая жизнь

Відзначаємо День фізтеху статья с фото
Фізико-технічний факультет – один із порівняно молодих факультетів університету. Сорок п’ять років тому на основі кафедр, виділених з інженерно-фізичного факультету – фізики металів та напівпровідників, інженерної електрофізики, технічної кріофізики, загальної та експериментальної фізики, був створений фізико-технічний факультет.
Это было ярко! статья с фото
Готовиться ко дню физтеха мы начали ещё зимой. Тогда мы с ребятами встретились в первый раз на собрании, организованном нашим зам. декана Надеждой Викторовной Веселовой.
страницы: 1, 2, 3, 4

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет