О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

СтудАльянс: новий актив обрано


[Фото І. Гаєвого]
#12-13 от 14.06.2017

Ці знімки зроблені 24 травня – в день, коли в навчальних корпусах У-1, У-2, ЕК діяли виборчі дільниці. Політех обирав студентське самоврядування. До урн для таємного голосування підходили студенти, отримували бюлетені і уважно їх вивчали. Голосували ж того дня за кандидатів на посаду голови Студентського альянсу НТУ «ХПІ», представників студентства у Вченій раді університету, делегатів конференції трудового колективу, а також голів факультетського самоврядування і членів вчених рад факультетів.

Ось у корпусі У-2 двоє хлопців з фізтеху: Евгеній Бабкін та Олександр Романов (знімок справа). Вчаться вже на 4 курсі, на наше запитання: «Наскільки відчутною для вас була діяльність попереднього складу самоврядування?» відповідають, що небагато про неї знають, та вважають, що це їх власна провина, мовляв, більше дбали про навчання. «А от зараз, – говорять хлопці, – голосуємо за своїх представників, яких добре знаємо, сподіваємось на їх активність».

На виборчій дільниці в корпусі У-1 ми зустріли Дарину Майстро, старосту групи ЕК-15а . Вона знайома з діяльністю СтудАльянсу, спрямованою на захист соціальних інтересів студентів, сама брала участь у організованих ним квестах. Юля Луценко (БФ-25б) протягом минулого навчального року була членом самоврядування на своєму факультеті, займалася організацією дозвілля, Ігор розуму, вирішенням проблем гуртожитку та ін.

У результаті голосування головою СтудАльянсу НТУ «ХПІ» був обраний Станіслав Поливода (І-15а), 16 членів Вченої ради, 40 чоловік – до колегіального органу студентського самоврядування (конференція трудового колективу НТУ «ХПІ»), а також голови факультетського самоврядування і члени вчених рад факультетів.

Бажаємо всім, до кого студенти виявили високе довір’я, виправдати його і внести конкретний вклад у вирішення спільних проблем усього колективу університету!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет