О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#24-25 от 23.12.2016

Передовица

Віри і надії, миру і добробуту в новому році! статья с фото
[Євген Сокол, ректор НТУ «ХПІ», член-кореспондент НАНУ, д. т. н., професор]
Поздоровляю викладачів, студентів, науковців та співробітників університету з Новорічними святами та Різдвом Христовим! Сьогодні ми з вами проводжаємо 2016 рік, у якому були і перемоги, і сумні події. Сподіваюсь, що для кожного з вас він став роком реалізації задумів та мрій.
Вшановують студентів
18 листопада, з нагоди Міжнародного дня студента, ректор НТУ «ХПІ» Є. І. Сокол зустрівся зі студентами, які проявили себе у різних сферах університетського життя та вручив їм свідоцтва про присудження іменних стипендій та звань «Кращій активіст студентського самоврядування», «Кращий учасник науково-дослідної роботи», «Кращій активіст профспілки», «Кращий у самодіяльності» та «Кращий спортсмен».
Вітаємо нового лауреата Державної премії України! статья с фото
Доктору технічних наук, завідувачу кафедри «Інформаційні технології та системи колісних і гусеничних машин» НТУ «ХПІ», професору Дмитру Олеговичу Волонцевичу присуджено звання лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки 2015 року. Цю нагороду вчений отримав за активну участь у розробці та вдосконаленні колісного бронетранспортера БТР-4.
У Вченій раді
[О. Пермяков, заступник голови Вченої ради]
25 листопада 2016 р. під головуванням голови Вченої ради, професора Л. Л. Товажнянського та за участі ректора, професора Є. І. Сокола відбулось засідання Вченої ради університету, на якому за порядком денним розглянуто наступні питання та прийняті відповідні рішення

Наука

Поздравляем стипендиатов Кабинета министров Украины! статья с фото
[И. Гаевой]
В этом году произошло уникальное событие для кафедры динамики и прочности машин: сразу двое ее сотрудников – доценты А. А. Водка и А. А. Ларин стали стипендиатами Кабинета министров Украины для молодых ученых. Такая награда свидетельствует о высочайшем уровне научной и учебной работы кафедры ДПМ. И здесь, и на инфизе царит яркая творческая атмосфера, активно поддерживается международное сотрудничество, продолжаются научные традиции.

История НТУ "ХПИ"

Кирпичевские чтения – 2016 статья с фото
[С. Назаренко, член оргкомитета]
В дань памяти основателя и первого директора Харьковского и Киевского Политехнических институтов Виктора Львовича Кирпичева с 2000 года в Национальном техническом университете «ХПИ» проводятся ежегодные научные «Кирпичевские чтения». Воплотила в жизнь эту идею кафедра сопротивления материалов, которой руководил в то время профессор В. В. Бортовой.
Академик Георгий Федорович Проскура статья с фото
[Профессор М. Черкашенко, профессор О. Потетенко]
К 140-летию со дня рождения
страницы: 1, 2, 3, 4

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет