О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Віри і надії, миру і добробуту в новому році!


[Євген Сокол, ректор НТУ «ХПІ», член-кореспондент НАНУ, д. т. н., професор]
#24-25 от 23.12.2016

Дорогі друзі!

Поздоровляю викладачів, студентів, науковців та співробітників університету з Новорічними святами та Різдвом Христовим! Сьогодні ми з вами проводжаємо 2016 рік, у якому були і перемоги, і сумні події. Сподіваюсь, що для кожного з вас він став роком реалізації задумів та мрій.

Ми маємо чим пишатися, у 2016-му нам вдалося чимало зробити в усіх напрямках діяльності – підготовці фахівців, наукових дослідженнях, розвитку матеріальної бази, поширенні міжнародної співпраці. Разом ми долали труднощі року, що минає, разом будемо працювати далі, множити добрі діла, зміцнювати наш вуз, творчо й відповідально робити свою справу. І кожен візьме з собою в майбутнє найкраще з того, що сталося в минулому році, який ми проводжаємо з подякою та надією. Впевнений, що нам вдасться ще немало зробити для розвитку й процвітання Харківського політехнічного, для щастя й добробуту цілої країни і кожного з її громадян, для майбутнього нашої молоді.

Бажаю всім здоров’я, щастя, успіху, нехай над нами завжди буде мирне небо, щоб кожен з вас жив щасливо в нашому університеті, відчував піклування про себе і, в свою чергу, дбав про процвітання нашого ХПІ! Гадаю, що великі звершення Політеху ще попереду!

Бажаю всім політехнікам успіхів у навчанні, наукових дослідженнях, у творчості, нових спортивних досягнень. Оптимізму, радості і віри, добробуту й щастя!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Євген Сокол, ректор НТУ «ХПІ», член-кореспондент НАНУ, д. т. н., професор

 

В пору цю, коли падає сніг
І морози чимдуж припікають,
Знов на землю спішить Новий рік –
З ним сердечно усіх вас вітаєм.

І нехай поздоровлень потік
У серцях ваших лунко роздасться,
І хай вам наступаючий рік
Принесе лише радість та щастя.

І бажаємо кожній сім’ї
Процвітання та щедрої долі,
Щоб любові й добра ручаї
Не всихали у душах ніколи.

Зичим сонця та світлих надій,
Миру й втіхи на кожному кроці,
Також здійснення планів і мрій
У прийдешньому Новому році!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет