О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#11-12 от 31.05.2016

Наука

Дні науки в Україні: події в НТУ «ХПІ» статья с фото
Нові нагороди політехніків

История НТУ "ХПИ"

Увічнено пам’ять вченого-новатора статья с фото
Меморіальний комплекс НТУ «ХПІ» збагатився ще однією пам’ятною дошкою, яку відкрили 19 травня цього року на честь харківського вченого і мецената, кандидата технічних наук, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки Сергія Чернишова.
Во славу прошлого, в назидание будущему статья с фото
[А. Быстриченко, директор Музея истории НТУ «ХПИ»]
18 мая – Международный День музеев

Олимпиады и конкурсы

«Системне програмування – 2016» в НТУ «ХПІ» статья с фото
[С. Семенов, Є. Лобода]
Всеукраїнські олімпіади з «Системного програмування» проводяться в Україні з 1999 року. Щороку Міністр освіти своїм наказом призначав місцем проведення другого етапу цих олімпіад НТУ «ХПІ». Кафедра «Обчислювальна техніка та програмування» готувала та проводила змагання студентів (розробляла конкурсні завдання, порядок проведення змагань).
Олимпийский сериал инязовцев «Политеха» статья с фото
[В. Макаров, доцент кафедры иностранных языков]
Если вы любите смотреть сериалы, вам наверняка знакомо ощущение досады, которое испытываешь, когда очередная серия, до предела обостряя интригу, обрывается на самом интересном месте. Ну, а если интрига держит в напряжении до конца, то количество серий не имеет значения – с удовольствием втягиваешься в увлекательный процесс, а смена сюжета только способствует восприятию чего-то нового, неожиданного и нестандартного.
ТМ: успіхи 2016-го
Факультет транспортного машинобудування традиційно бере активну участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт.
Кращі дипломні проекти і роботи спеціалістів – 2016
[Професор М. Подустов, О. Борисенко]
З 8 лютого по 31 березня в нашому університеті було проведено конкурс дипломних проектів та дипломних робіт спеціалістів, які захищались у січні 2016 р. До конкурсної комісії, яку очолював завідувач кафедри автоматизації хіміко-технологічних систем та екологічного моніторингу професор М. О. Подустов, увійшли 18 провідних викладачів з різних кафедр і факультетів вузу.
страницы: 1, 2, 3

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет