О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#26-27 от 30.11.2010

Студенческая жизнь

На честь Міжнародного дня студента відзначено кращих статья с фото
Найголовніша постать у житті університету – студент. Навколо нього обертаються всі структури вузу, для нього працюють вчені, щоб збагатити зміст освіти найновішими досягненнями.
Наказ про преміювання студентів НТУ «ХПІ»
[Ректор Л. Товажнянський]
Протягом 2009/2010 н. р. значна кількість студентів успішно виконувала свої обов’язки з опанування програм навчання, участі у науково-дослідницькій та творчій діяльності, гідно виступала у Міжнародних олімпіадах, ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади, брала участь у конкурсах студентських наукових робіт, у спортивному та культурному житті університету.
АПешник – это судьба! статья с фото
[Анастасия Мищенко]
5 ноября во Дворце студентов НТУ «ХПИ» состоялся концерт для первокурсников АП факультета, в котором участвовали 20 новоиспеченных студентов.
Студенти на буровій
[Артем Загорулько, студент групи О-66]
Бурова вишка – це металева споруда, яку багато хто бачив у полі. Вона необхідна для буріння, освоєння земних надр, пошуків та розвідки, розробки та експлуатації нафтових, газових або газоконденсатних родовищ.

История НТУ "ХПИ"

122 роки науковій школі тонкого органічного синтезу в НТУ «ХПІ» статья с фото
[Професор Л. Кричковська]
У 1885 році у складі Харківського технологічного практичного інституту було організоване хімічне відділення, а в 1888-му – кафедра технології органічних і барвників.
Згадаємо всіх поіменно статья с фото
[За матеріалами Музею історії НТУ «ХПІ»]
До 65-річчя Перемоги
Значение фантазии для инженеров статья с фото
Продолжение. Начало в № 22–23
страницы: 1, 2, 3, 4

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет