О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

На честь Міжнародного дня студента відзначено кращих


#26-27 от 30.11.2010

Найголовніша постать у житті університету – студент. Навколо нього обертаються всі структури вузу, для нього працюють вчені, щоб збагатити зміст освіти найновішими досягненнями. Для нього вдосконалюють педагогічну майстерність професори й викладачі. Для нього будують нові і прикрашають старі корпуси працівники багатьох вузівських служб. Все це задля того, щоб навчити молоду людину, підготувати її як професійно, так і духовно до самостійного життя.

У Міжнародний день студента 17 листопада було оголошено наказ ректора НТУ «ХПІ» Л. Л. Товажнянського про відзначення кращих у навчанні, наукових дослідженнях, у спорті і творчості. Вручення дипломів і премій відбувалося в Залі засідань Ученої ради університету і в Палаці студентів. Вітаючи молодь зі святом, педагоги й наставники бажали їм досягнення життєвих висот і висловили сподівання, що матимуть у їх особі гідну зміну.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет