О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Ми кохаємо! Ми обираємо!


[Вікторія Черевко, голова Органу студентського самоврядування НТУ «ХПІ»]
#7-8 от 28.03.2006

Протягом життя ми робимо чимало важливих виборів. Обираємо вуз, роботу, наречених, владу в країні…

Треба розуміти, що вміння обирати, обмірковано віддавати свій голос – це ціле мистецтво. І його основи «політехнічний» народ опанував 14 лютого. Органом студентського самоврядування (ОСС) за підтримки Східно-Українського Фонду розвитку демократії було організовано загальні вибори кращої пари НТУ «ХПІ».

Щоб до виборів долучити ширший студентський загал, було навіть оголошено sms-голосування! Центральним виборчим комітетом нашого університету було зареєстровано 10 кандидатів на звання «Найкраща пара НТУ «ХПІ». Кожна пара по-різному вела передвиборчу агітацію. Хтось робив листівки, хтось кричав слова кохання у високе «політехівське» небо, а дехто навіть відчайдушно на очах у всіх стрибав зі столу в снігові намети.

Безпосередній процес голосування, заповнення бюлетенів були дуже активними і емоційними. Але кульмінацією стало привселюдне відкрите підрахування голосів. ЦВК під наглядом спостерігачів дуже швидко впоралися зі своїм обов’язком. І одразу ж було оголошено «народних улюбленців» – переможців виборчої гонки.

Ще раз вітаємо студентів ЕМБ факультету Валентину Проскурякову та Сергія Бурику!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет