Ми кохаємо! Ми обираємо!

[Вікторія Черевко, голова Органу студентського самоврядування НТУ «ХПІ»]
#7-8 от 28.03.2006

Протягом життя ми робимо чимало важливих виборів. Обираємо вуз, роботу, наречених, владу в країні…

Треба розуміти, що вміння обирати, обмірковано віддавати свій голос – це ціле мистецтво. І його основи «політехнічний» народ опанував 14 лютого. Органом студентського самоврядування (ОСС) за підтримки Східно-Українського Фонду розвитку демократії було організовано загальні вибори кращої пари НТУ «ХПІ».

Щоб до виборів долучити ширший студентський загал, було навіть оголошено sms-голосування! Центральним виборчим комітетом нашого університету було зареєстровано 10 кандидатів на звання «Найкраща пара НТУ «ХПІ». Кожна пара по-різному вела передвиборчу агітацію. Хтось робив листівки, хтось кричав слова кохання у високе «політехівське» небо, а дехто навіть відчайдушно на очах у всіх стрибав зі столу в снігові намети.

Безпосередній процес голосування, заповнення бюлетенів були дуже активними і емоційними. Але кульмінацією стало привселюдне відкрите підрахування голосів. ЦВК під наглядом спостерігачів дуже швидко впоралися зі своїм обов’язком. І одразу ж було оголошено «народних улюбленців» – переможців виборчої гонки.

Ще раз вітаємо студентів ЕМБ факультету Валентину Проскурякову та Сергія Бурику!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет