О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вітає «Україна»


[Катерина Смирнова]
#21-22 от 17.12.2019

У вересні цього року ансамбль «Україна» нашого Палацу студентів був учасником XIX Міжнародного фольклорного фестивалю «International Grand Prize of the Folklore» у м. Ліньяно-Саб’ядоро (Італія). Ми представляли Україну на міжнародному рівні разом із колективами професійного рівня – Народними ансамблями танцю «Закаблуки» Харківського вищого коледжу мистецтв, «Заповіт» та Театром танцю «Естет» Харківської національної академії культури. На фестивалі також були представлені колективи з України, Чехії, Італії, Болгарії та Угорщини.

Ми були горді й щасливі тим, що ансамбль «Україна» отримав вищу нагороду – «Grand Premio internazionale del folklore» та почесний диплом від Centro Studi Traditionale Popolari Centerini Peloritani за яскравість та самобутність.

У листопаді наш ансамбль з честю підтвердив звання «Народний аматорський колектив профспілок України», представивши в програмі 17 творчих номерів – танці народів світу.

Тож проводжаємо 2019-й творчими перемогами. Вітаємо всіх політехніків із Новим роком, бажаємо всіляких успіхів!

Катерина Смирнова – керівник колективу, учасники Ірина Павловська, Данило Атанов, Дмитро Бойков, Анна Хижняк.

З Новим роком, браття милі,

В новім щасті, в новій силі

Радісно вітаю вас

І бажаю, щоб в здоров’ї,

В мирі, з братньою любов’ю,

Відтепер ішов нам час.

Щирій праці Бог поможе!

Дай вам Боже все, що гоже!

І. Франко.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет