Вітає «Україна»

[Катерина Смирнова]
#21-22 от 17.12.2019

У вересні цього року ансамбль «Україна» нашого Палацу студентів був учасником XIX Міжнародного фольклорного фестивалю «International Grand Prize of the Folklore» у м. Ліньяно-Саб’ядоро (Італія). Ми представляли Україну на міжнародному рівні разом із колективами професійного рівня – Народними ансамблями танцю «Закаблуки» Харківського вищого коледжу мистецтв, «Заповіт» та Театром танцю «Естет» Харківської національної академії культури. На фестивалі також були представлені колективи з України, Чехії, Італії, Болгарії та Угорщини.

Ми були горді й щасливі тим, що ансамбль «Україна» отримав вищу нагороду – «Grand Premio internazionale del folklore» та почесний диплом від Centro Studi Traditionale Popolari Centerini Peloritani за яскравість та самобутність.

У листопаді наш ансамбль з честю підтвердив звання «Народний аматорський колектив профспілок України», представивши в програмі 17 творчих номерів – танці народів світу.

Тож проводжаємо 2019-й творчими перемогами. Вітаємо всіх політехніків із Новим роком, бажаємо всіляких успіхів!

Катерина Смирнова – керівник колективу, учасники Ірина Павловська, Данило Атанов, Дмитро Бойков, Анна Хижняк.

З Новим роком, браття милі,

В новім щасті, в новій силі

Радісно вітаю вас

І бажаю, щоб в здоров’ї,

В мирі, з братньою любов’ю,

Відтепер ішов нам час.

Щирій праці Бог поможе!

Дай вам Боже все, що гоже!

І. Франко.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет