О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#21-22 от 17.12.2019

Передовица

Вітаймо Новий, наш ювілейний, 135 рік НТУ «ХПІ»! статья с фото
[Євген Сокол]
У ці передсвяткові дні ми за традицією оглядаємося на пройдений протягом року шлях – із задоволенням пригадуючи досягнуте і рішуче окреслюючи майбутні перспективи та завдання. Рік, що минає, був для нашого колективу досить напруженим, наповненим копіткою працею, яка дала відчутні результати, принесла вагомі досягнення.
НТУ «ХПІ» у світових рейтингах статья с фото
[Євген Галкін, фахівець НДЧ]
Наш університет вже багато років традиційно бере участь у державних та світових рейтингах. Це дає змогу виявити що собою являє наш університет порівняно з кращими вітчизняними та світовими університетами.
Ювілей Політеху – подія державного значення
Верховна Рада України 3 грудня 2019 року прийняла Постанову «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2020 році».

Наука

Рік студентських стартапів
У 2019-2020 навчальному році в НТУ «ХПІ» буде реалізована друга освітня стипендіальна програма CIG R&D Lab інвестиційної компанії Chernovetskyi Investment Group (CIG).
Навчатися і прагнути більшого статья с фото
[Марина Абрамчук]
Тетяна Правдіна (І-46б(МТ)) – стипендіат Президента України. У заліковці дівчини лише «відмінно», а також серед її здобутків участь і перемоги у конкурсах та олімпіадах. Працьовита й наполеглива Тетяна Правдіна впевнено рухається до мети, долаючи усілякі перепони.
Создаем искусственный интеллект психолога статья с фото
[Тарас Погребняк, студент группы КИТ-47б]
Этот мальчик программировал с раннего детства и уже к 14 годам был соавтором RSS и одного из самых популярных сайтов интернета – Reddit.

История НТУ "ХПИ"

Студентський бал: запрошує політехнічний! статья с фото
У музеї історії НТУ «ХПІ» є дуже цікавий експонат з життя студентів Харківського технологічного. Йому понад сто років, і це програма балу, який відбувся в ХТІ 28 листопада 1909 року.
страницы: 1, 2, 3, 4

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет