О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Міцного здоров’я, вчителю!»


#17 от 15.10.2019

Анна Сластіна – вихованка професора А. Г. Любієва, випускниця НТУ «ХПІ» спеціальності «Фізичне виховання» 2000 р., майстер спорту України з метання спису, чемпіонка Універсіади України 2001 р., Всеукраїнської спартакіади 2004 р., фіналістка Кубку Європи з метань 2005 р., володарка золотої медалі XXI Європейського чемпіонату з легкої атлетики категорії «Masters» 2019 р. Мати трьох доньок і трьох синів і зараз продовжує вдосконалювати свій освітній рівень в НТУ «ХПІ» на кафедрі педагогіки і психології управління соціальними системами ім. академіка І. А. Зязюна:

«Метання спису – видовищний, але вважається одним із технічно найскладніших видів «королеви спорту» – легкої атлетики. Завдяки Альберту Гнатовичу спортсмени списометальники не залишають збірної команди НТУ «ХПІ» протягом десятиріч. Його вихованці – плеяда чемпіонів та призерів, майстрів спорту СРСР та України. Вихованням спортсменів Альберт Гнатович займається упродовж усього свого творчого життєвого шляху, гармонійно поєднуючи викладацьку, наукову діяльність з тренерською працею. Професор А. Г. Любієв – керівник, вчений, наставник від Бога! Для нього важливі поряд зі спортивними досягненнями, досягнення високого щаблю моральності особистості. Альберт Гнатович – зразок толерантності, чесності по відношенню до себе і до людей. Такій людині з легким серцем ввіряємо найдорожче – виховання своїх дітей. Він на особистому прикладі популяризує спорт, пропагує здоровий спосіб життя – і любов до життя, і до людей в цілому. Бажаємо своєму Вчителю міцного здоров’я, творчої наснаги та видатних успіхів на усіх життєвих шляхах!».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет