«Міцного здоров’я, вчителю!»

#17 от 15.10.2019

Анна Сластіна – вихованка професора А. Г. Любієва, випускниця НТУ «ХПІ» спеціальності «Фізичне виховання» 2000 р., майстер спорту України з метання спису, чемпіонка Універсіади України 2001 р., Всеукраїнської спартакіади 2004 р., фіналістка Кубку Європи з метань 2005 р., володарка золотої медалі XXI Європейського чемпіонату з легкої атлетики категорії «Masters» 2019 р. Мати трьох доньок і трьох синів і зараз продовжує вдосконалювати свій освітній рівень в НТУ «ХПІ» на кафедрі педагогіки і психології управління соціальними системами ім. академіка І. А. Зязюна:

«Метання спису – видовищний, але вважається одним із технічно найскладніших видів «королеви спорту» – легкої атлетики. Завдяки Альберту Гнатовичу спортсмени списометальники не залишають збірної команди НТУ «ХПІ» протягом десятиріч. Його вихованці – плеяда чемпіонів та призерів, майстрів спорту СРСР та України. Вихованням спортсменів Альберт Гнатович займається упродовж усього свого творчого життєвого шляху, гармонійно поєднуючи викладацьку, наукову діяльність з тренерською працею. Професор А. Г. Любієв – керівник, вчений, наставник від Бога! Для нього важливі поряд зі спортивними досягненнями, досягнення високого щаблю моральності особистості. Альберт Гнатович – зразок толерантності, чесності по відношенню до себе і до людей. Такій людині з легким серцем ввіряємо найдорожче – виховання своїх дітей. Він на особистому прикладі популяризує спорт, пропагує здоровий спосіб життя – і любов до життя, і до людей в цілому. Бажаємо своєму Вчителю міцного здоров’я, творчої наснаги та видатних успіхів на усіх життєвих шляхах!».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет