О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Пам’ятаємо. Перемагаємо!


#11-12 от 30.05.2019

Пам’ятаємо. Перемагаємо!

Обов’язок нинішнього покоління – бути гідними продовжувачами справи переможців, які врятували країну, зберегли її прекрасною та квітучою і своєю стійкістю, мужністю і самовідданістю на полях битв подали приклад справжнього патріотизму для нащадків.

Командування та особовий склад Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ» 8 та 9 травня взяли активну участь у заходах, що проводилися у Харківському гарнізоні з нагоди Дня пам’яті та примирення і святкування Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

На Меморіалі Слави у Лісопарку, проходячи урочистим маршем (на знімку), стройовий розрахунок навчального закладу продемонстрував свій відточений стройовий вишкіл, засвідчивши вірність військовим традиціям і віддавши безмежну повагу й пошану захисникам рідної землі.

8 травня керівництво військового інституту взяло також участь в урочисто-траурному мітингу, який відбувся на Меморіалі Слави ХПІ. Була проведена щорічна легкоатлетична естафета, присвячена Дню Перемоги, де збірна команда військового інституту танкових військ здобула почесне 2 місце.

На території Національного меморіального комплексу «Висота маршала І. С. Конєва» 9 травня керівництво військового інституту взяло участь в урочистому покладанні квітів до монументальної стели загиблим воїнам під час Другої світової війни. Пам’ять по загиблим вшанували хвилиною мовчання, після чого пролунав військовий салют. Низький уклін і вдячність усім, хто вистраждав і заслужив перемогу! Вічна пам’ять тим, хто віддав свої життя та виборов для нас мир!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет