Пам’ятаємо. Перемагаємо!

#11-12 от 30.05.2019

Пам’ятаємо. Перемагаємо!

Обов’язок нинішнього покоління – бути гідними продовжувачами справи переможців, які врятували країну, зберегли її прекрасною та квітучою і своєю стійкістю, мужністю і самовідданістю на полях битв подали приклад справжнього патріотизму для нащадків.

Командування та особовий склад Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ» 8 та 9 травня взяли активну участь у заходах, що проводилися у Харківському гарнізоні з нагоди Дня пам’яті та примирення і святкування Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

На Меморіалі Слави у Лісопарку, проходячи урочистим маршем (на знімку), стройовий розрахунок навчального закладу продемонстрував свій відточений стройовий вишкіл, засвідчивши вірність військовим традиціям і віддавши безмежну повагу й пошану захисникам рідної землі.

8 травня керівництво військового інституту взяло також участь в урочисто-траурному мітингу, який відбувся на Меморіалі Слави ХПІ. Була проведена щорічна легкоатлетична естафета, присвячена Дню Перемоги, де збірна команда військового інституту танкових військ здобула почесне 2 місце.

На території Національного меморіального комплексу «Висота маршала І. С. Конєва» 9 травня керівництво військового інституту взяло участь в урочистому покладанні квітів до монументальної стели загиблим воїнам під час Другої світової війни. Пам’ять по загиблим вшанували хвилиною мовчання, після чого пролунав військовий салют. Низький уклін і вдячність усім, хто вистраждав і заслужив перемогу! Вічна пам’ять тим, хто віддав свої життя та виборов для нас мир!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет