О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Масштабна інтерактивна квест-гра


[Т. Романчик, доцент кафедри економіки і маркетингу]
#7-8 от 14.04.2017

«Кар’єрист – 2017» – таку інтерактивну квест-гру провели для школярів викладачі кафедри економіки і маркетингу Т. В. Романчик, С. В. Глухова, О. М. Кітченко за сприяння керівництва кафедри та деканату економічного факультету.

У квест-грі взяли участь 80 учнів 10–11 класів шкіл Харкова та області (Харківська гімназія №12, ЗОШ №78, Харківська гімназія №83, ЗОШ №126, ЗОШ №67 та Безлюдівський юридичний ліцей). Школярів привітали проректор Р. П. Мигущенко, декан економічного факультету П. Г. Перерва та завідувач кафедри економіки і маркетингу А. І. Яковлєв.

Учасники квесту, поділені на 10 команд, в ігровій формі знайомилися з територією університету, виконували захоплюючі тематичні завдання та проходили складні, хоч і розважальні, випробування. Майбутні абітурієнти побували в багатьох навчальних корпусах, музеї, бібліотеці тощо. Вони мали можливість дізнатися про основні спеціальності та напрямки підготовки, умови навчання.

Усі учасники та організатори заходу отримали гарний настрій та задоволення від спілкування в неформальній обстановці під час кава-брейку у приміщенні кафедри.

Професор Анатолій Яковлєв розповів про кафедру, умови вступу до університету у 2017 році, а також відповів на запитання майбутніх абітурієнтів.

Школярі поспілкувались зі студентами та випускниками кафедри. З перших вуст почули про переваги навчання в НТУ «ХПІ», можливості працевлаштування за пропонованими напрямами підготовки. Були також проведені стислі презентації провідних дисциплін кафедри.

Потім відбулося нагородження переможців. Команди ЗОШ №78, ЗОШ №126 та Харківської гімназії №12, які зайняли призові місця, отримали пам’ятні призи. Усі учасники були нагороджені дипломами особисто та подяками на адресу свого навчального закладу.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет