Масштабна інтерактивна квест-гра

[Т. Романчик, доцент кафедри економіки і маркетингу]
#7-8 от 14.04.2017

«Кар’єрист – 2017» – таку інтерактивну квест-гру провели для школярів викладачі кафедри економіки і маркетингу Т. В. Романчик, С. В. Глухова, О. М. Кітченко за сприяння керівництва кафедри та деканату економічного факультету.

У квест-грі взяли участь 80 учнів 10–11 класів шкіл Харкова та області (Харківська гімназія №12, ЗОШ №78, Харківська гімназія №83, ЗОШ №126, ЗОШ №67 та Безлюдівський юридичний ліцей). Школярів привітали проректор Р. П. Мигущенко, декан економічного факультету П. Г. Перерва та завідувач кафедри економіки і маркетингу А. І. Яковлєв.

Учасники квесту, поділені на 10 команд, в ігровій формі знайомилися з територією університету, виконували захоплюючі тематичні завдання та проходили складні, хоч і розважальні, випробування. Майбутні абітурієнти побували в багатьох навчальних корпусах, музеї, бібліотеці тощо. Вони мали можливість дізнатися про основні спеціальності та напрямки підготовки, умови навчання.

Усі учасники та організатори заходу отримали гарний настрій та задоволення від спілкування в неформальній обстановці під час кава-брейку у приміщенні кафедри.

Професор Анатолій Яковлєв розповів про кафедру, умови вступу до університету у 2017 році, а також відповів на запитання майбутніх абітурієнтів.

Школярі поспілкувались зі студентами та випускниками кафедри. З перших вуст почули про переваги навчання в НТУ «ХПІ», можливості працевлаштування за пропонованими напрямами підготовки. Були також проведені стислі презентації провідних дисциплін кафедри.

Потім відбулося нагородження переможців. Команди ЗОШ №78, ЗОШ №126 та Харківської гімназії №12, які зайняли призові місця, отримали пам’ятні призи. Усі учасники були нагороджені дипломами особисто та подяками на адресу свого навчального закладу.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет