О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

"Коли співають солдати..."


[Майор Петро Іваненко, офіцер відділу виховної роботи]
#5-6 от 16.03.2004

Участь у міжнародних та республіканських конкурсах військово-патріотичної спрямованості вже стала доброю традицією для творчого колективу "Полігонні квіти". Співаки-аматори, старші лейтенанти Олександр Дзига, Денис Волков та В'ячеслав Єфімов сьогодні проходять службу в Харківському інституті танкових військ імені Верховної Ради України НТУ "ХПІ".

6-7 лютого творчий колектив "Полігонні квіти" брав участь у ХІІІ міжнародному фестивалі-конкурсі військової та патріотичної пісні "Афганский ветер", організатором якого став Департамент з молодіжної політики Міністерства освіти Російської Федерації. Фестиваль проводився в рамках молодіжної акції "Равнение на победу" на території Бєлгородської області Російської Федерації (м. Старий Оскіл).

У цьому році в фестивалі взяли участь 86 колективів. Три із них з України (Харків, Суми, Крим), один з Киргизстану, решта учасників з Російської Федерації, більшість яких були неодноразовими володарями Гран-прі різноманітних міжнародних фестивалів та конкурсів.

Організатори фестивалю провели його в два тури, перший - виконання конкурсної програми, переможці якого виходять до другого туру, який має характер великого Гала-концерту.

У мистецькій програмі конкурсу "Полігонні квіти" виконали пісні на солдатську і, зокрема, афганську тематику. Перемігши у І турі, тріо потрапило до складу учасників фінального Гала-концерту. Вимогливе журі фестивалю присудило їм почесне ІІ місце та звання лауреатів конкурсу "Афганский ветер" з врученням Диплому та цінних подарунків.

Приємно зазначити, що тріо "Полігонні квіти" є постійним учасником святкових заходів як в інституті, так і за його межами. Своїми виступами вони підтримують престиж навчального закладу, Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" та Збройних сил України взагалі.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет