О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Костянтин Ворфлік


#26-27 от 14.11.2006

Костянтин Ворфлік
переможець Міжвузівської олімпіади з нарисної геометрії. Вперше він був учасником подібних змагань на першому курсі. Тоді він завоював четверте місце, а також вперше побував у дивовижному місті Львові. Після цього Костянтин посилив підготовку, і ось зараз він став переможцем, підтвердивши свої знання. Допомагала йому в цьому к. т. н., доцент кафедри нарисної геометрії Л.М. Савченко. «Коли я познайомилася з групою І-14б, одразу стало ясно, що Костянтин має хист до вирішення задач, він рішучий, завжди проявляє наполегливість, – говорить Лідія Митрофанівна. – Я хочу нагадати, що для інфізу читається скорочений курс нарисної геометрії. Деякі розділи Костя вивчав самостійно».

Зараз, коли перші емоції з приводу перемоги вже позаду, Костянтин з радістю усвідомлює, що саме знання проклали йому шлях до першого місця.

– Я особливо вдячний Тетяні Михайлівні Кукарекіній – моїй шкільній вчительці математики з 173 технічного ліцею. Саме їй я завдячую любов’ю до цього предмету. Ще зі школи мені подобається геометрія і все, що з нею пов’язано, це зовсім не складно, потрібно лише розвивати абстрактне мислення. Мої перемоги – це також велика заслуга Тетяна Михайлівни. Ще висловлюю подяку викладачеві кафедри нарисної геометрії Лідії Митрофанівні Савченко, котра готувала мене до цих олімпіад.

Ми бажаємо Костянтинові нових звершень!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет