Костянтин Ворфлік

#26-27 от 14.11.2006

Костянтин Ворфлік
переможець Міжвузівської олімпіади з нарисної геометрії. Вперше він був учасником подібних змагань на першому курсі. Тоді він завоював четверте місце, а також вперше побував у дивовижному місті Львові. Після цього Костянтин посилив підготовку, і ось зараз він став переможцем, підтвердивши свої знання. Допомагала йому в цьому к. т. н., доцент кафедри нарисної геометрії Л.М. Савченко. «Коли я познайомилася з групою І-14б, одразу стало ясно, що Костянтин має хист до вирішення задач, він рішучий, завжди проявляє наполегливість, – говорить Лідія Митрофанівна. – Я хочу нагадати, що для інфізу читається скорочений курс нарисної геометрії. Деякі розділи Костя вивчав самостійно».

Зараз, коли перші емоції з приводу перемоги вже позаду, Костянтин з радістю усвідомлює, що саме знання проклали йому шлях до першого місця.

– Я особливо вдячний Тетяні Михайлівні Кукарекіній – моїй шкільній вчительці математики з 173 технічного ліцею. Саме їй я завдячую любов’ю до цього предмету. Ще зі школи мені подобається геометрія і все, що з нею пов’язано, це зовсім не складно, потрібно лише розвивати абстрактне мислення. Мої перемоги – це також велика заслуга Тетяна Михайлівни. Ще висловлюю подяку викладачеві кафедри нарисної геометрії Лідії Митрофанівні Савченко, котра готувала мене до цих олімпіад.

Ми бажаємо Костянтинові нових звершень!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет