О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Нових успіхів і історичних праць!


#17 от 31.08.2006

30 червня виповнилося 65 років завідувачу кафедри політичної історії, професору Віталію Івановичу Ніколаєнку. Свій трудовий шлях він розпочав у робітничому колективі одного з підприємств Павлограда, набував життєвого досвіду і мудрості під час служби у Воєнно-Морських силах на далекій Півночі, як вчений-історик Харківського державного університету, який закінчив у 1969 р.

Близько 40 років доля В.І. Ніколаєнка пов’язана з НТУ «ХПІ». Він пройшов нелегкий шлях від асистента до професора, протягом багатьох років очолює кафедру політичної історії, є членом Вченої ради університету, головою Вченої ради кафедр соціально-гуманітарних дисциплін. Професор В.І. Ніколаєнко є співавтором серії книг з історії НТУ «ХПІ», які є вагомим внеском в дослідження процесу становлення і розвитку вітчизняної вищої школи.

Медаль «Ветеран праці», Почесна грамота Міністерства вищої і середньої освіти СРСР, знак Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти України» – заслужені нагороди за багаторічну науково-педагогічну діяльність В.І. Ніколаєнка, його внесок у підготовку висококваліфікованих інженерно-технічних кадрів.

Колектив кафедри політичної історії зичить Віталію Івановичу міцного здоров’я, сімейного благополуччя, подальших успіхів в науково-педагогічній і виховній діяльності, спрямованій на виконання тих завдань, що стоять сьогодні перед колективом нашого університету!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет