О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#8-9 от 26.04.2007

Проблемы высшей школы

Рейтинг НТУ «ХПІ» – високий
За висновком Міністерства освіти і науки України Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» посідає друге місце в рейтингу технічних вищих навчальних закладів України після НТУУ «КПІ».

Наука

Лауреат премії Президента України для молодих вчених статья с фото
[Підготувала П. Ніколенко]
21 лютого у Маріїнському палаці відбулася церемонія нагородження лауреатів Державної премії України в галузі науки і техніки та лауреатів премій Президента України для молодих вчених.

Олимпиады и конкурсы

Конкурс дипломних проектів – 2007
[Професор В. Кошельник, голова конкурсної комісії]
Згідно з наказом ректора № 8-І від 5. 01. 2007 р. та «Положенням про проведення конкурсу дипломних робіт (проектів)» в НТУ «ХПІ» проводиться конкурс дипломних проектів та дипломних робіт спеціалістів, які захищались у лютому 2007 р. До складу конкурсної комісії включено 19 провідних викладачів університету з різних факультетів, представників відділу стандартизації, навчального відділу.
На найвищий рівень методичної роботи
Для подальшого підвищення ефективності та якості навчального процесу в НТУ «ХПІ» проводиться конкурс на кращу організацію навчально-методичної роботи на кафедрах за підсумками роботи 2005 та 2006 календарних років.
Точніше! Швидше! Якісніше! статья с фото
[Г. Савчук]
Під таким умовним девізом пройшов перший в історії нашого університету конкурс зі швидкісного перекладу серед студентів 1–3 курсів.

Трудоустройство

Ярмарка рабочих мест «Политех – 2007» статья с фото
[Михаил Довгопол, директор Центра карьеры НТУ «ХПИ»]
13 апреля в спорткомплексе НТУ «ХПИ» состоялась Ярмарка рабочих мест «Политех – 2007». В этом году на ней были представлены 34 компании, предлагающие свои вакансии студентам и выпускникам НТУ «ХПИ».

Спорт

Копья, мячи и ракетки – наши спортсмены по-прежнему метки!
[Информация предоставлена Марией Долгаревой]
Легкая атлетика, бадминтон, кикбоксинг, пауэрлифтинг
страницы: 1, 2, 3, 4

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет