О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#7 от 12.06.2020

Передовица

Вишиванку носіть — Україну любіть!
21 травня на честь Дня вишиванки в ХПІ пройшов флешмоб, і карантин не став на заваді цьому.

История НТУ "ХПИ"

З історії профспілкової організації НТУ «ХПІ»
[Анатолій Фомін, голова профспілкової організації співробітників НТУ «ХПІ» з 1990 року]
У 1922 році в інституті виникла й почала швидко зростати студентська профспілкова організація. На неї було покладено турботу про побут студентів і деякі функції, що раніше виконував студком. Студентський комітет на початку 1925 року був скасований. Усі його функції взяла на себе профспілкова організація.
Выпускники Виктор Алексеевич Барский
История нашего Политеха — это истории и его выпускников, особенно тех из них, кто своей жизнью и деятельностью укреплял имидж альма матер, высоко нес имя политехника.
Вшановуємо пам’ять великих зодчих
[Дмитро Журило, Юрій Зайцев.]
135-річчя Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» — видатна подія не тільки для Харкова, всієї України, а й дата, відома в багатьох країнах світу. Адже тисячі випускників ХПІ, серед яких є багато громадян іноземних держав, здобули тут якісну освіту та на довгі роки запам’ятали рідну альма-матер, доброзичливих та відданих своїй праці викладачів, затишну, з чудовими краєвидами територію, де розташовані історичні та сучасні навчальні корпуси. Віддаючи шану відомим архітекторам цих споруд та відновлюючи історичну справедливість, ректорат нашого університету на чолі з ректором професором Є.І. Соколом прийняв рішення встановити на 13 корпусах красиві таблички, які увічнюють пам’ять цих великих зодчих.

Олимпиады и конкурсы

Вітаємо студентів ННІ МІТ!
[Олексій Шестопалов, заступник директора з наукової роботи.]
15 призових місць здобули студенти навчально-наукового інституту механічної інженерії і транспорту НТУ «ХПІ» у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.
ХIV Харківський регіональний конкурс
[Світлана Марценюк, секретар еспертної комісії]
На розгляд експертної комісії конкурсу за напрямом «Технічні науки», яку очолював проректор з наукової роботи НТУ «ХПІ» професор Андрій Петрович Марченко, було подано 66 робіт. У цьому році їх тематика була представлена в різних напрямах
В военных науках разбираются и девушки
Алина Петренко (МИТ-М219м) — одна из победителей II тура Всеукраинского конкурса студенческих научных работ
страницы: 1, 2

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет