О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вишиванку носіть — Україну любіть!


#7 от 12.06.2020

21 травня на честь Дня вишиванки в ХПІ пройшов флешмоб, і карантин не став на заваді цьому. Навпаки: родзинкою цьогорічного заходу стали маски з традиційним українським орнаментом.

На майданчику біля Науково-технічної бібліотеки НТУ «ХПІ» зібралися учасники флешмобу: військовослужбовці Шевченківського військового комісаріату м. Харкова та Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ», представники громадської організації «Берегиня», комп’ютерно-технологічного коледжу ХПІ, керівництво і співробітники харківського Політеху. Флешмоб тривав протягом кількох годин, і загальна кількість учасників — близько сотні небайдужих до українських традицій!

«Українська вишиванка — це національна святиня! Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Нехай це свято зітре кордони і об’єднає українців по всьому світу!», — вважають організатори свята — працівники Науково-технічної бібліотеки.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет