О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#3 от 28.02.2017

Передовица

У Вченій раді
[О. Пермяков, заступник голови Вченої ради]
27 січня 2017 р. під головуванням голови Вченої ради, професора Л. Л. Товажнянського та за участі ректора, професора Є. І. Сокола відбулося засідання Вченої ради університету, на якому за порядком денним розглянуто наступні питання та прийняті відповідні рішення

Наука

Праця: радість і натхнення статья с фото
[Бесідувала П. Ніколенко]
Героїня цієї публікації – заступник декана з виховної роботи факультету технології органічних речовин (ТОР), кандидат технічних наук, професор кафедри технології жирів та продуктів бродіння Олена Миколаївна Півень. Зустріч із нею переконала мене в тому, що вона – особистість, яка гармонійно поєднує в собі чарівну жіночність, рішучість, цілеспрямованість, а ще натхнення та велику любов до світу, життя, близьких, студентів!
20 років потому статья с фото
[Розмовляв І. Гаєвий]
У кожного випускника вузу є свої позитивні спогади про рідну alma mater, про наставників та викладачів. А ось Діані Валеріївні Райко, яка закінчила Харківський політехнічний, дорога вирізка з газети «Політехнік» (№ 14, 1997 рік), де йдеться про неї – стипендіатку Верховної Ради України, майбутнього спеціаліста з менеджменту у виробничій сфері, промислової екології та охорони навколишнього природного середовища.
Во главе международного форума статья с фото
[З. Мельник]
Знай наших!

История НТУ "ХПИ"

Внесок харківських політехніків у формування мережі вищих технічних навчальних закладів статья с фото
[Професор В. Скляр, завідувач кафедри історії науки і техніки НТУ «ХПІ»]
Серед провідних університетів у сучасній Україні чільне місце посідає Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». НТУ «ХПІ» є прямим спадкоємцем першого у Наддніпрянській Україні вищого технічного навчального закладу – Харківського практичного технологічного інституту. ХПТІ розпочав свою діяльність 15 (27 вересня) 1885 року.
Перші професори ХПТІ статья с фото
[В. Чернай, к. т. н., с. н. с., правнук професора М. О. Черная.]
У більш як 130-річній історії Харківського політехнічного безліч славних імен, які уславили наш університет, стали гордістю вітчизняної науки й освіти, широко відомі в Європі і світі.

Спорт

Начало года – серьезные успехи наших спортсменов статья с фото
[Мария Долгарева]
Стрельба из лука, легкая атлетика, бадминтон, скалолазание
страницы: 1, 2, 3

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет