О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Зустріч ректорату зі старостами груп


[Наш кор.]
#7-8 от 28.03.2006

Зустріч ректорату зі старостами груп

відбулася 15 березня. У традиційній дружній бесіді ректор НТУ «ХПІ», професор Л.Л. Товажнянський розповів про значні події в житті університету за минулий семестр та останнім часом – свято, присвячене 120-річчю університету, благодійний вечір «Ренесанс» для продовження будівництва бібліотеки, виставки, випуск спеціалістів, поновлення викладацького складу молодими кадрами (17 кращих спеціалістів залишилися працювати в рідному університеті), візит Міністра освіти та науки С.-М. Ніколаєнка. Окремо зупинився на анонімному анкетуванні студентів, яке проводиться після кожної сесії, і пояснив, що такий зворотний зв’язок важливий, бо таким чином легше виявити та усунути недоліки у викладанні і навчальних планах.

Ректор і проректори відповіли на численні і актуальні питання старост. Ось деякі з них.

– Чи подорожчають проїзні квитки на метро?

– Ціна не зміниться до літа, – відповів проректор з науково-педагогічної роботи, професор Ю.Д. Сакара. – Ми уклали угоду з адміністрацією метрополітену, тому підвищення ціни в найближчий час не буде.

– Деякі наші гуртожитки було закрито на карантин. Чому це було зроблено?

– У трьох наших гуртожитках були поодинокі випадки захворювання на кір, в інших вузах це захворювання носило масовий характер. Були навіть випадки повторного інфікування, – дав відповідь Ю.Д. Сакара. – Тому ми вирішили закрити гуртожитки на карантин.

Серед усього розмаїття запитань особливу увагу викликала проблема їдалень, зокрема студентів обурює висока ціна на чай. Щоб розібратися з усіма зауваженнями, завідувач їдальні Л.А. Карась запросила старост до свого кабінету і пообіцяла пояснити усі моменти ціноутворення. Також студентів цікавили умови відпочинку в Алушті та Фігуровці.

Було ще багато цікавих запитань і не менше цікавих відповідей, тож для обох сторін зустріч була продуктивною.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет