О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Зустріч з Міністром освіти і науки України С.М. Ніколаєнком


#7-8 от 28.03.2006

11 березня 2006 року НТУ «ХПІ» відвідав Міністр освіти і науки України С.М. Ніколаєнко. Він зустрівся з професорами, викладачами, студентами університету. У короткій інформації Міністра мова йшла про шляхи підвищення ефективності освіти, забезпечення її високої якості, інноваційного розвитку системи освіти і науки в Україні. Він проілюстрував конкретними цифрами ріст капіталовкладень у цю сферу, проінформував політехніків про заходи з демократизації в навчальних закладах (вибори ректорів і деканів), навів приклади заходів, що їх вживає Міністерство для підвищення якості навчання в середніх школах, підкреслив необхідність зміцнення виховної роботи в навчальних закладах. Міністр також відповів на численні запитання учасників зустрічі.

На знімку: Міністр вручає нагрудний знак «Відмінник освіти України» професорові Е.Г. Братуті.

Станіслав Миколайович Ніколаєнко також вручив нагороди Міністерства освіти і науки України професорам і викладачам НТУ «ХПІ». За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів, плідну науково-педагогічну діяльність нагрудним знаком «Відмінник освіти України» нагороджені: професор Е.Г. Братута, завідувачі кафедр В.Я. Заруба, А.О. Мамалуй, А.Т. Пугачов, декан М.І. Рищенко.

Почесну грамоту Міністерства освіти і науки України отримали завідувач кафедри Б.І. Байрачний, професор О.В. Горілий, завідувач кафедри А.І. Грабченко, ст. н. с. А.Г. Гуль, професор В.Б. Клименко, завідувач кафедри О.С. Куценко, завідувач кафедри А.Г. Любієв, декан М.О. Тарасенко.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет