О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Дякуємо за підтримку!


#1-2 от 10.02.2022

Шановний Євгене Івановичу! Спортивна громадськість університету з величезним задоволенням і від чистого серця вітає Вас зі знаменною датою! Ректор – це навіть не професія, це спосіб життя! Ви – голова складного механізму, званого НТУ «ХПІ», у Ваших руках знаходиться не лише організація навчального процесу, а й багато інших видів діяльності нашого університету. Дозвольте висловити нашу вдячність за те, що Ви вже протягом багатьох років є хранителем спортивних традицій, давно закладених в нашому університеті. Завдяки Вашій підтримці усе нові покоління політехніків мають можливість успішно представляти наш університет на всеукраїнських і міжнародних спортивних аренах. Цьому сприяє постійна допомога в організації спортивної підготовки збірних команд університету, вдосконалення матеріально-технічної бази спорткомплексу. За останні роки була побудована і введена в експлуатацію лижна база, розпочата довгождана реконструкція стадіону НТУ «ХПІ», істотні позитивні зміни сталися в спортивно-оздоровчому таборі «Політехнік», для студентів-спортсменів створюються сприятливі умови для поєднання навчання і тренувального процесу, постійно здійснюється підтримка провідних спортсменів-політехніків. Дякуємо за Вашу працю і турботу!

Колектив кафедри фізичного виховання, спортивний клуб, тренерський склад і спортсмени НТУ «ХПІ» вітають Вас з ювілеєм! Від душі бажаємо Вам величезної енергії, сил і здоров’я, приємних подій, цікавих зустрічей, вірних рішень, відмінного настрою і, звичайно ж, видатних студентів! Багато літ!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет