Дякуємо за підтримку!

#1-2 от 10.02.2022

Шановний Євгене Івановичу! Спортивна громадськість університету з величезним задоволенням і від чистого серця вітає Вас зі знаменною датою! Ректор – це навіть не професія, це спосіб життя! Ви – голова складного механізму, званого НТУ «ХПІ», у Ваших руках знаходиться не лише організація навчального процесу, а й багато інших видів діяльності нашого університету. Дозвольте висловити нашу вдячність за те, що Ви вже протягом багатьох років є хранителем спортивних традицій, давно закладених в нашому університеті. Завдяки Вашій підтримці усе нові покоління політехніків мають можливість успішно представляти наш університет на всеукраїнських і міжнародних спортивних аренах. Цьому сприяє постійна допомога в організації спортивної підготовки збірних команд університету, вдосконалення матеріально-технічної бази спорткомплексу. За останні роки була побудована і введена в експлуатацію лижна база, розпочата довгождана реконструкція стадіону НТУ «ХПІ», істотні позитивні зміни сталися в спортивно-оздоровчому таборі «Політехнік», для студентів-спортсменів створюються сприятливі умови для поєднання навчання і тренувального процесу, постійно здійснюється підтримка провідних спортсменів-політехніків. Дякуємо за Вашу працю і турботу!

Колектив кафедри фізичного виховання, спортивний клуб, тренерський склад і спортсмени НТУ «ХПІ» вітають Вас з ювілеєм! Від душі бажаємо Вам величезної енергії, сил і здоров’я, приємних подій, цікавих зустрічей, вірних рішень, відмінного настрою і, звичайно ж, видатних студентів! Багато літ!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет