О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Щиро вдячні за Ваш труд!


#1-2 от 10.02.2022

Шановний Євгене Івановичу! Командування та особовий склад Військового інституту танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» щиро вітають Вас із Днем народження! Ваш ювілей – це своєрідний поріг, який не лише підкреслює вік, а й підводить підсумки тому, що зроблено за минулі роки.

Висловлюємо найщиріші слова вдячності за Ваш труд, який Ви докладаєте для функціонування нашого військового навчального закладу – здійснення якісної підготовки майбутніх офіцерських кадрів для Збройних Сил України та зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини. Саме завдяки Вашим плідним зусиллям факультет військової підготовки у 2017 році відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України був реорганізований в інститут. Своєю копіткою працею, високою освіченістю й професіоналізмом Ви вносите визначальний вклад у розвиток України та формування нового покоління її громадян, які прагнуть змінювати на краще своє життя і долю нашої країни.

У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, благополуччя, здійснення найкращих професійних планів і задумів, успіхів у науково-педагогічній діяльності. Натхнення Вам, мудрості, оптимізму та нових досягнень в ім’я України і всього українського народу!

На знімку зліва направо: Почесний ректор НТУ «ХПІ» Л.Л. Товажнянський, начальник Військового інституту танкових військ, полковник О.В. Серпухов та ректор університету Є.І. Сокол.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет