Щиро вдячні за Ваш труд!

#1-2 от 10.02.2022

Шановний Євгене Івановичу! Командування та особовий склад Військового інституту танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» щиро вітають Вас із Днем народження! Ваш ювілей – це своєрідний поріг, який не лише підкреслює вік, а й підводить підсумки тому, що зроблено за минулі роки.

Висловлюємо найщиріші слова вдячності за Ваш труд, який Ви докладаєте для функціонування нашого військового навчального закладу – здійснення якісної підготовки майбутніх офіцерських кадрів для Збройних Сил України та зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини. Саме завдяки Вашим плідним зусиллям факультет військової підготовки у 2017 році відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України був реорганізований в інститут. Своєю копіткою працею, високою освіченістю й професіоналізмом Ви вносите визначальний вклад у розвиток України та формування нового покоління її громадян, які прагнуть змінювати на краще своє життя і долю нашої країни.

У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, благополуччя, здійснення найкращих професійних планів і задумів, успіхів у науково-педагогічній діяльності. Натхнення Вам, мудрості, оптимізму та нових досягнень в ім’я України і всього українського народу!

На знімку зліва направо: Почесний ректор НТУ «ХПІ» Л.Л. Товажнянський, начальник Військового інституту танкових військ, полковник О.В. Серпухов та ректор університету Є.І. Сокол.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет