О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Нехай примножуються добрі справи!


[Володимир Золотарьов, Генеральний директор ПАТ «Завод Південкабель»]
#1-2 от 10.02.2022

Євгене Івановичу, маю честь привітати Вас зі славним ювілеєм – 70-річчям!

Ви належите до когорти сучасних ректорів вищої школи України, з чиїми іменами пов’язаний розвиток вітчизняної науки, освіти і промисловості. Ваше життя – зразок професійного росту і становлення як педагога, вченого і керівника одного з найавторитетніших навчальних закладів світу. Ваш багатий життєвий досвід – це джерело мудрості для молодих викладачів і студентів. Випускники університету з гордістю говорять: «Я навчався у самого Євгена Івановича!».

Ми раді плідній співпраці заводу «Південкабель» і НТУ «ХПІ», яка розвивається завдяки Вашим старанням і зацікавленості в союзі науки і промисловості, в підготовці висококваліфікованих спеціалістів для української економіки. Ми пишаємося, що наші зв’язки міцнішають із року в рік та отримують нові перспективи розвитку.

Шановний Євгене Івановичу, залишайтеся таким же бадьорим і енергійним на довгі роки, адже попереду безліч нереалізованих ідей! Хай Ваша добра енергія, направлена на створення й успішні починання, дозволяє Вам перебувати у гармонії з собою і оточуючим світом. Нехай примножуються добрі справи!

Бажаю Вам позитивних емоцій, душевного спокою, добра і міцного здоров’я! Многая літа!

Володимир Золотарьов, Генеральний директор ПАТ «Завод Південкабель», депутат Харківської міської ради.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет