Нехай примножуються добрі справи!

[Володимир Золотарьов, Генеральний директор ПАТ «Завод Південкабель»]
#1-2 от 10.02.2022

Євгене Івановичу, маю честь привітати Вас зі славним ювілеєм – 70-річчям!

Ви належите до когорти сучасних ректорів вищої школи України, з чиїми іменами пов’язаний розвиток вітчизняної науки, освіти і промисловості. Ваше життя – зразок професійного росту і становлення як педагога, вченого і керівника одного з найавторитетніших навчальних закладів світу. Ваш багатий життєвий досвід – це джерело мудрості для молодих викладачів і студентів. Випускники університету з гордістю говорять: «Я навчався у самого Євгена Івановича!».

Ми раді плідній співпраці заводу «Південкабель» і НТУ «ХПІ», яка розвивається завдяки Вашим старанням і зацікавленості в союзі науки і промисловості, в підготовці висококваліфікованих спеціалістів для української економіки. Ми пишаємося, що наші зв’язки міцнішають із року в рік та отримують нові перспективи розвитку.

Шановний Євгене Івановичу, залишайтеся таким же бадьорим і енергійним на довгі роки, адже попереду безліч нереалізованих ідей! Хай Ваша добра енергія, направлена на створення й успішні починання, дозволяє Вам перебувати у гармонії з собою і оточуючим світом. Нехай примножуються добрі справи!

Бажаю Вам позитивних емоцій, душевного спокою, добра і міцного здоров’я! Многая літа!

Володимир Золотарьов, Генеральний директор ПАТ «Завод Південкабель», депутат Харківської міської ради.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет