О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Є.І. Сокол – захоплений та відповідальний лідер


[Василь Хмельницький]
#1-2 от 10.02.2022

Світ швидко змінюється, але в ньому є незмінний тренд – конкуренція за таланти. Україна – країна талановитих людей, і ми повинні встигати за освітніми нововведеннями. Тому перед українською наукою і освітою сьогодні стоїть чимало викликів. І я щиро радий, що в Україні є справжні амбасадори української освіти, які приймають ці виклики, сприяють розвитку освіти та впровадженню в неї інноваційних підходів.

Євген Іванович Сокол – захоплений та відповідальний лідер. Ми співпрацюємо з 2017 року, коли я вирішив увійти до Наглядової ради легендарного ХПІ. Як при першій зустрічі, так і через роки, мене радує його щира зацікавленість у долях студентів і команди педагогів, із яких і складається історія одного з найсильніших технічних інститутів країни.

Разом ми втілюємо проекти, які сприяють об’єднанню освіти, науки і бізнесу. Ми спільно відкрили сучасний Центр з 3D-систем. Презентували також перший інноваційний кампус на базі вищого навчального закладу. Він об’єднав IT-навчання, школу підприємництва і коворкінг. Завдяки цьому талановиті студенти, стартапери і підприємці отримують доступ до навчання з найзатребуваніших знань і IT технологій. Це дозволить їм знаходити можливості реалізації свого інтелектуального потенціалу, починати і розвивати свій бізнес в Україні.

Поздоровляю Євгена Івановича з ювілеєм і дякую за неоціненний внесок у розвиток освіти в Україні!

Василь Хмельницький, засновник холдингу UFuture та інноваційних парків UNIT.City та UNIT.Kharkiv, голова Наглядової ради НТУ «ХПІ».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет