Є.І. Сокол – захоплений та відповідальний лідер

[Василь Хмельницький]
#1-2 от 10.02.2022

Світ швидко змінюється, але в ньому є незмінний тренд – конкуренція за таланти. Україна – країна талановитих людей, і ми повинні встигати за освітніми нововведеннями. Тому перед українською наукою і освітою сьогодні стоїть чимало викликів. І я щиро радий, що в Україні є справжні амбасадори української освіти, які приймають ці виклики, сприяють розвитку освіти та впровадженню в неї інноваційних підходів.

Євген Іванович Сокол – захоплений та відповідальний лідер. Ми співпрацюємо з 2017 року, коли я вирішив увійти до Наглядової ради легендарного ХПІ. Як при першій зустрічі, так і через роки, мене радує його щира зацікавленість у долях студентів і команди педагогів, із яких і складається історія одного з найсильніших технічних інститутів країни.

Разом ми втілюємо проекти, які сприяють об’єднанню освіти, науки і бізнесу. Ми спільно відкрили сучасний Центр з 3D-систем. Презентували також перший інноваційний кампус на базі вищого навчального закладу. Він об’єднав IT-навчання, школу підприємництва і коворкінг. Завдяки цьому талановиті студенти, стартапери і підприємці отримують доступ до навчання з найзатребуваніших знань і IT технологій. Це дозволить їм знаходити можливості реалізації свого інтелектуального потенціалу, починати і розвивати свій бізнес в Україні.

Поздоровляю Євгена Івановича з ювілеєм і дякую за неоціненний внесок у розвиток освіти в Україні!

Василь Хмельницький, засновник холдингу UFuture та інноваційних парків UNIT.City та UNIT.Kharkiv, голова Наглядової ради НТУ «ХПІ».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет