О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вітаємо переможців та призерів


#12 от 14.09.2021

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук проводиться з метою пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у вищих навчальних закладах.

У Всеукраїнському конкурсі у 2020/21 н. р. взяли участь 186 студентів нашого університету. Переможцями ІІ туру стали 77 харківських політехніків, з них дипломи І ступеня одержали 18 студентів, ІІ ступеня – 24, ІІІ ступеня – 35.

Світлана Марценюк, провідний інженер науково-дослідної частини НТУ «ХПІ».

Від редакції: в газеті «Політехнік» однією з провідних тем публікацій є висвітлення наукової роботи студентів, популяризація досягнень переможців Всеукраїнського конкурсу. Читайте про них і в наступних випусках «Політехніка».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет