О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

#12 от 14.09.2021

Передовица

Новий навчальний стартував! статья с фото
Більш ніж дві тисячі двісті студентів почали вчитися на першому курсі нашого університету. Першокурсники, їх батьки, викладачі Політеху стали учасниками урочистої «Посвяти у студенти».
Вітаємо!
Ректора Євгена Сокола, проректора Андрія Марченка, Почесного ректора НТУ «ХПІ» Леоніда Товажнянського

Студенческая жизнь

Дмитрий Карлов: «Я стал сильнее благодаря учебе в ХПИ и саморазвитию» статья с фото
[Владислав Назаренко]
Магистры – 2021

Олимпиады и конкурсы

Переможці 4 сезону статья с фото
[Доцент Руслан Кривобок]
Освітньо-стипендіальна програма CIG R&D LAB
Вітаємо переможців та призерів
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук проводиться з метою пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у вищих навчальних закладах.
Лідери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт статья с фото
[Володимир Мілих, завідувач кафедри електричних машин]
Студенти кафедри електричних машин у 2021 році, як і в попередні роки, є лідерами в НТУ «ХПІ» за кількістю перемог у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. Вони здобули дванадцять перемог у Кременчуці, Харкові, Одесі, Кам’янському, Кривому Розі.
«IT-Universe–2021» статья с фото
З 8 по 11 червня в Києві на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся фінал Міжнародної олімпіади з інформаційних технологій «IT-Universe-2021» (it-universe.org), яка була підтримана Міністерством освіти і науки України та його інституціями.
страницы: 1, 2, 3

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет